UUTISET

Esittelemme nyt kahvin

Forever tuo valikoimaansa ensimmäistä kertaa rajoitetun erän kahvia. Forever MÓR on funktionaalinen kahvi. Se sisältää B5-vitamiinia, joka muun muassa auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, B6- ja B12-vitamiineja, jotka edistävät hermoston normaalia toimintaa, sekä B3-vitamiinia…

Lue lisää Esittelemme nyt kahvin

Samoalainen tuoksujen maailma

Forever tuo valikoimaan jälleen tuoksuja: Forever Malosi Fine Fragrance miehelle, Forever Alofa Fine Fragrance naiselle. Molemmat tuoksut ovat saaneet inspiraatiota Samoasta, joka oli hyvin lähellä perustajamme Rex Maughanin sydäntä. Sana malosi tarkoittaa samoan kielellä voimaa.

Lue lisää Samoalainen tuoksujen maailma

Hoitava hiusöljy

Forever tuo vihdoinkin markkinoille oman hiusöljyn! Se tarkoittaa täysin uutta tuotetyyppiä laajaan valikoimaamme. Nourishing Hair Oil sisältää täyteläisen sekoituksen Aloe veraa ja kuutta kasviöljyä. Hiusöljy kosteuttaa, antaa hiuksille kiiltoa ja samalla ehkäisee hiusten pörröisyyttä ja latvojen haaroittumista.

Lue lisää Hoitava hiusöljy

Uusia tuotteita valikoimaan

Global Rallyssa esiteltiin joukko uusia tuotteita – ja uudistettu suosikki. Osa tuotteista tulee pian, osa on jo saatavilla verkkokaupassa. Forever Immune Gummy, vitamiinipurutabletti vai karkki? Meillä on ilo toivottaa takaisin tervetulleeksi suosikkituote protecting day lotion.

Lue lisää Uusia tuotteita valikoimaan

LEHDISTÖYHTEYSTIEDOT

Forever Living Products Scandinavia

Petra Glisic

Communications Specialist

Jos sinulla on liiketoimintaan liittyviä kysymyksiä, ota minuun yhteyttä: petra.glisic@foreverliving.com.